Om HP interior nordic

Hana Andersen – det bedste fra flere verdener

Min tjekkiske baggrund fornægter sig ikke, for jeg stammer fra den østlige del af Tjekkiet, hvor jeg er vokset op og har gået i skole. Men snart trak udlængsel og lyst til nye oplevelser i mig, og det førte mig blandt andet til Israel, USA og Sydafrika. Steder, hvor jeg arbejdede i forskellige virksomheder og brancher, som åbnede mit verdenssyn og betød, at jeg blev både klogere på det at være menneske og – bedre til engelsk!

Herefter tilbage i Tjekkiet indtil jeg i 2012 mødte min danske ægtefælle, hvorefter adressen permanent blev skiftet ud med Danmark – og det danske sprog!

Jeg er så at sige vokset op med stolene og møblerne fra TON, og familien Thonet der står bag nogle af de smukke møbler, som jeg forhandler i dag. Ikke bare med stole, men med borde, spejle, knagerækker og andre smukke og funktionelle møbler, der bare holder i en symbiose af tidsløshed og moderne nye stilarter.

Undervejs i mit livsforløb voksede min lyst til at udforske både kvalitet og design. Så meget at begge dele, sammen med service i forhold til mine kunder, er de tre parametre, som mit virke hviler på i dag. Fordi det ikke alene handler om at sælge stole og møbler, men især om at levere historien, skabe valgmulighederne og dermed etablere det bedste grundlag for at vælge rigtigt.

Og så kan jeg lide farver og anderledes linjer. Det er som om, de gribes af øjet, som straks sender indtrykket videre til sjælen, hvorfra de udfordrer de klassiske farver som sort, gråt og blåt og den rene og stringente stil, man ofte ser i Skandinavien.

Men både farver og ny stil kan altså noget, og det er både sundt og udviklende således at udfordre sig selv. Også når det gælder valg af stole, møbler og indretning til kontoret og hjemmet.

På en måde forsøger jeg at tage det bedste fra flere verdener. Tjekke når det gælder om at yde mit bedste, og dansker når det gælder den lyse og rene stil. Funktionalitet når det gælder siddekomfort og holdbarhed, og farver og moderne linjer når det gælder design!

Livet består af valg. Og flere valgmuligheder åbner op for, at det rigtige valg er inden for rækkevidde. Det gælder også, når man skal beslutte sig for nye møbler til hjemmet eller kontoret.