Restaurantstole

Hos HP Interior Nordic kan du få specialfemstillet dine stole til restauranten, så de matcher ind i jeres stil og omgivelser

Alle restaurationsstolene føres i et væld af farvekombinationer, præg af sædet, nitter, polstringer og flet. Nederst på siden finder du de forskellige varianter. Du kan også klikke ind på et produkt hvor du finder et link til TON’s hjemmeside hvor du kan du lege med de forskellige farver og møbelstoffer og designe din egen stol, så de passer lige nøjagtig ind hos jer. Vi kigger også gerne forbi din restaurant og viser prøver og farver frem.

Spørg endelig Hana om lige nøjagtig den kombination du søger og en samlet pris, eller aftal en tid, hvor du kan besøge os i vores showroom og se mulighederne. Ellers kommer vi også gerne ud og besøger dig og viser prøver frem.

Tlf. +45 208 996 09 eller ha@hpinteriornordic.dk

Sort TON cafestol no 33
TON cafestol no 14

Muligheder for pigmentfarver af restaurantstole

Alle vores restaurantstole kan bestilles i 22 forskellige pigmentfarver.

Stolene kan farves, så fødderne har den naturlige træfarve, også kaldet strømper. Kan også laves omvendt eller en kombination af farve/farve.

Restaurantstolene kan også kombineres med pigmentfarve og bejdse.

Restaurantstolene kan også kombiners på denne måde, med pigmentfarve og bejdse.

Restaurantsstole i farver

Bejdse

Neutral, Natural Oil, White powder, Honey, Nougat, Antique classic, Granite, Dark chocolate, Coffee, Black grain, Dark wenge

Du kan vælge imellem 11 forskellige bejdsninger

Restaurantstolen nr. 150 i Dark chocolate bejdsning

Antique classic bejdsning

Fransk flet på stole

Fransk flet er en rørflet lavet i 100% naturmaterialer og føres i natur eller antique. Den franske flet kan bestilles med en ekstra forstærkning i mesh, i enten hvid sort hvilket vi vil anbefale.

Natur flet – Top side (uden mesh)

Natur flet – Top side (med hvid mesh)

Natur flet – Underside (med hvid forstærknings mesh)

Antique flet – Top side (uden mesh)

Antique flet – Top side (med sort mesh)

Antique flet – Underside (med sort forstærknings mesh)

Få polstring på din restaurantstol

Du kan vælge imellem 206 forskellige polstringer i henholdsvis tekstil, kunstlædder og skind. Under de forskellige stole finder du en design knap, her finder du alle tekstiler til den enkelte stol. Men kontakt os gerne, for specifik rådgivning eller hvis du ønsker at se prøver af tekstil/skind, vi har alle tekstilprøver i huset.

Præget sæde mønstre

Et præget sæde mønster giver et unikt udseende og tilfører stolen en ekstra udsmykning. Alle prægede sæder eller ryglæn kan kobmineres på både pigmentfarve og bejdsninger.

Embossed seat 255

Præget stole sæde

Embossed seat 203

Embossed seat 223

Præget stole sæde

Embossed seat 256

Præget stole sæde

Embossed seat 209

Præget stole sæde

Embossed seat 202

Embossed seat 259

Præget stole sæde

Embossed seat 219

Præget stole sæde

Embossed seat 206

Embossed backrest 223

Embossed backrest 208

Stifter / nitter

Detaljer på klassisk barstol
Gammel klassisk barstol
Lædersæde på barstol med stifter

Restaurantstole er designet til at give komfort og støtte til dine spisende gæster på din restaurant. Disse stole er typisk fremstillet af holdbare materialer, der kan modstå den daglige brug og slidtage, der er forbundet med restaurantmiljøet.

Vi har mange forskellige stilarter og designs af restaurantstole, der passer til enhver restaurantindretning. Nogle restauranter vælger klassiske designs, såsom træstole eller polstrede stole med enkle linjer. Andre restauranter kan foretrække mere moderne designs, med unikke former og farver.

Udover at have et flot design, skal restaurantstole også være ergonomiske og behagelige for gæsterne at sidde på i længere tid. Dette indebærer at have den rigtige højde og rygstøtte, såvel som polstring, der er blød og støttende.

I sidste ende er valget af restaurantstole en vigtig beslutning for restaurantejere, da de kan påvirke gæsternes oplevelse og komfort. Ved at vælge de rigtige restaurantstole kan en restaurant give en god oplevelse og få gæsterne til at blive lidt længere, samt skabe en hyggelig og behagelig atmosfære, der får gæsterne til at komme tilbage igen.

Alle vores stole kan specialfremstilles med farver og diverse polstringer og produceres efter kundens specifikke ønsker og behov. Dette giver mulighed for at matche restaurantens indretning eller virksomhedens farveskala og skabe et ensartet og et sammenhængende look i hele lokalet. Der er også mulighed for at vælge mellem forskellige typer af polstring, såsom læder og stof, afhængigt af stil, pris og funktionlitet. Præg af stolesæde, nitter, flet og meget andet.

Specialfremstilling af stole med farver og forskellige polstringer kan også give virksomheder mulighed for at skille sig ud fra konkurrenterne og skabe et unikt og personligt udtryk. Ved at tilpasse stolene til virksomhedens brand kan man styrke sit image og skabe en stærkere tilknytning til kunderne.

Samlet set kan specialfremstilling af stole give en restaurant eller virksomhed en unik og skræddersyet løsning, der passer perfekt til deres behov og stil. Ved at vælge farver og forskellige polstringer kan man skabe en behagelig og indbydende atmosfære, der får gæsterne til at føle sig velkomne og komfortable.