Om Sitia

Historie og innovation
100% made in Italy with passion

Italiensk design i høj kvalitet gennemført af håndværksmæssig passion og maksimal opmærksomhed af detaljer. Sitia er et hurtigt voksende Brand fra byen Tezze Sul Brenta, nær ved Vincenza i regionen Veneto (Nord Italien). Firmaet er bygget af far og søn og har stolte rødder helt tilbage til 1977, hvor de første internationale kontakter blev skabt.

I 2002 blev Sitia etableret som sit eget brand, og sidenhen er det gået stærkt. Men ikke mere end kvaliteten altid er i top, og følger med lige fra design og udviklingsfase til det endelige 100% håndlavede produkt. På det lokale værksted arbejder der udelukkende lokale italienere, med mange års erfaring i møbelproduktion og med et fokus på brugen af lokale materialer.

Hvert Sitia-produkt afspejler værdien af fremstillingsprocessen, forskning i raffinerede materialer og international erfaring i møbelsektoren.

HP Interior Nordic har nu med Sitia som leverandør mulighed for at introducere vores kunder for et af Italiens bedste håndlavede designprodukter hvoraf flere af møblerne allerede har vundet stor international anerkendelse for sit helt unikke udseende og design.

Vi har et mindre udvalg af møblerne til salg online her på webshoppen, men alle møbler føres i et stort udvalg af farver og polstringer, kan bestilles specialbestilles.

Du er velkommen til at booke et møde her i vores showroom i Himmerland, ellers kigger vi også gerne forbi jer.

Vi kalder det “den menneskelige kontrakt”: håndlavet af mennesker til mennesker

I 2016 præsenterede Sitia et nyt forretningskoncept kaldet “den menneskelige kontrakt”. Et nyt interiørkoncept, der reagerer på de skiftende behov i moderne livsstil, og åbner vejen for tilpasningsdygtige møbelkollektioner, der opfylder denne nye anmodning om “menneskelighed” selv i forretningssammenhænge.
Fuldstændig tilpasselige genstande er designet af mennesker for mennesker, der fremmer en kontraktidé, inspireret af nye professionelle menneskelige behov for at tilfredsstille behovene hos alle takket være en bred vifte af materialer, varianter og prestigefyldte finish.

En uendelig verden udenfor kataloget

Mærket udforsker nye indretnings- og funktionskoncepter, der reagerer på skiftende behov i den moderne livsstil. Arbejds- og boligrum har brug for tilpasningsdygtige møbelkollektioner, som opfylder denne nye anmodning om “menneskelighed”. Sitia tilbyder en bred vifte af produkter, der opfylder disse behov. Mærket drager fordel af et internt indretningsteam, der studerer projektdetaljer for at finde frem til bedre byggeløsninger selv fra et teknisk synspunkt. Dette giver kunderne mulighed for at anmode om ændringer på standardprodukter – produkttype, dimensioner, materialer, finish – eller sammen med virksomheden vurdere realiseringen af helt kundetilpassede varer, hvortil der kan laves en prototype.

Håndlavede møbler fra Sitia

Fra første idé til produktion laver Sitia udelukkende håndlavede produkter, fremstillet i Italien og favoriserer en kort lokal forsyningskæde i Veneto-regionen. Hver produktionsproces overvåges i hver eneste detalje takket være mere end 50 års erfaring i produktion af stole. Desuden har virksomheden et internt produktionslaboratorium, der tillader total tilpasning i sine kreationer, skiftende stoffer, størrelser, materialer og finish. Teknologisk innovation, tekniske færdigheder, kvalitet og en stærk sans for æstetik bekræfter ægtheden af Sitia kreationer.